SILE SVEMIRA

Danas postoji jako puno duhovnih tehnika kao što su Theta healing, Reiki, Kvantno iscjeljivanje, Rekonekcija itd. Sve su to divne i djelotvorne metode koje nam mogu pomoći u “otvaranju kanala”  i spajanju sa višim silama i univerzalnom mudrošću. Sama sam na svojoj koži osjetila dobrobiti i snagu većine njih.

Međutim, mi kada smo jednom otvoreni, trebali bismo to iskoristiti na način da sve ono što smo dobili kao uvide i senzacije počnemo preispitivati i vidjeti gdje smo i šta smo sa svim tim iskustvima. Jer, ako to ne učinimo, a djelotvornost tretmana ne traje vječno, gdje smo onda? Opet na početku. I onda ćemo reći, pa gle, i nije to nešto. A nismo shvatili da je na nama da dalje radimo  na tome. No, lakše je prepustiti se i misliti da će se svi problemi nekim čudom riješiti.

Neće. Samo ćemo moći jasnije sagledati situaciju. Ili odbiti vidjeti i misliti kako je sad sve u redu.

Po mom mišljenju tu je i velika odgovornost terapeuta koji rade tretmane da ukažu na taj dio.

Sve to skupa ima svoje posljedice. Jer, nadajući se da će netko drugi riješiti probleme, a da ujedno nismo i sami preuzeli svoj dio odgovornosti za njihovo rješavanje vodi u još dublji jaz koji se stvara u nama.

Jer, sve što se otvori, a nije na neki način uzemljeno u fizičkom obliku ostaje lebdjeti negdje u zraku. I obavija naš život plaštom bespomoćnosti. Pa se javlja još veća frustracija, jer eto, probali smo svašta nešto, a ništa ne funkcionira. I neće. Tako dugo dok ne shvatimo da je ona istinska moć negdje duboko u nama. Tek ćemo onda moći na pravi način iskoristiti pomoć iz visina.

 

S ljubavlju,

 

Patricija Simov, trenerica životnih vještina

www.zivotnizaokret.comPretplatite se na newsletter

Želite prvi dobiti najnovije objave na blogu i  najnovije obavijesti? Pretplatite se na newsletter

Provjerite e-mail sandučić. Poslali smo Vam potvrdu poruku u kojoj se nalazi aktivacijski link.