ŠKOLA ZA ODVAŽNE

Kad prestanemo učiti, počinjemo umirati!

Svaki je čovjek nebrušeni dijamant u svojoj srži, pitanje je samo da li smo svjesnih svojih potencijala i mogućnosti. Brušenjem postajemo sve sjajniji i samim time obivamo na cijeni. Kao prvo, u svojim očima, pa onda i u očima drugih ljudi. Znati svoju pravu vrijednost i koristiti je na plemenit način, najveće je ljudsko dostignuće.

Potreba za osobnom ekspanzijom evolucijski je predodređena. Svi mi težimo napretku i životu gdje ćemo moći koristiti svoj puni potencijal i gdje će ta vrijednost biti prepoznata. Tome nas, nažalost, nitko ne uči. Ubačeni u vrtlog života koji ima svoje zadane norme, poslušno slijedimo tuđa pravila i rijetko se zapravo usudimo pitati: a što ako bih ja….?

Za napraviti iskorak potrebno je znanje i podrška. Bez znanja nema pomaka.

Ukoliko želite rasti i napredovati u životu, proširivati svoje granice i stjecati nova znanja, ŠKOLA ZA ODVAŽNE je pravi izbor za vas.

Naučite više o prirodnim zakonima, stanjima svijesti, funkcioniranju ljudskog uma i još puno više.

Susreti su online 2-3 x tjedno u večernjim satima, u trajanju 1-1,5 sat i edukativnog su tipa uvijek na drugu temu. Razmjenjujemo mišljenja i iskustva, raspravljamo, učimo, družimo se, rastemo zajedno…

Dobrodošli!

Prijave na: web@zivotnizaokret.com
Za aktualne termine posjetite Kalendar

Pretplatite se na newsletter

Želite prvi dobiti najnovije objave na blogu i  najnovije obavijesti? Pretplatite se na newsletter

Provjerite e-mail sandučić. Poslali smo Vam potvrdu poruku u kojoj se nalazi aktivacijski link.

Kotač života

Ispunite kratak test po uputama

Na Vaš mail smo poslali kotač života.