Duboki PEAT

PEAT je sustav metoda spiritualnog razvoja koji integrira elemente meridijanskih terapija s principima moderne psihologije te univerzalnim načelima drevnih duhovnih učenja. Duboki PEAT razvio je psiholog Ž. M. Slavinski još 1999. god. od tada se ravija kao živi sustav i moguće ga je primijeniti na izuzetno velik broj različitih problema i poteškoća: nepoželjna i kompulzivna ponašanja, nedostatak motivacije, otpori, samosabotaža,nesanica, emocionalno prejedanje, osjećaj manje vrijednosti, relacijski problemi, fizički bol, strahovi, fobije, anksioznost, traume….

Duboki PEAT integrira duboke polaritete ili suprotnosti koje svako biće nosi u sebi jer živimo u svijetu dualnosti. Npr. želim slobodu, ali istovremeno želim biti u vezi je suprotstavljeno jedno drugom, odnosno osoba kad vjeruje da je to tako, kad ima ili-ili stav to dovodi do unutarnjeg konflikta. Kad se te dvije suprotnosti pomire, dolazi do integracije i jednosti i osoba je slobodna da bira što god želi. Što manje naboja nosimo u sebi koji nas nagoni na razna prislilna ponašanja, utoliko nam se poboljšava kvaliteta svakodnevnog života i brže i lakše postižemo zacrtane ciljeve.

Duboki Peat je iskustvo cjelovitosti nas kao ljudskih bića, a jedino iz te pozicije možemo biti potpuni i slobodni za više razine svijesti gdje imamo slobodu izbora biti ono što stvarno jesmo.

Trajanje tretmana je cca. jedan sat, radi se putem Skype-a.

Prijava

Pretplatite se na newsletter

Želite prvi dobiti najnovije objave na blogu i  najnovije obavijesti? Pretplatite se na newsletter

Provjerite e-mail sandučić. Poslali smo Vam potvrdu poruku u kojoj se nalazi aktivacijski link.

Kotač života

Ispunite kratak test po uputama

Na Vaš mail smo poslali kotač života.