Individualni trening

“Bitnije od samog postizanja cilja je kakvim ćeš čovjekom postati na tom putu”.
ŠTO RADIMO NA INDIVIDUALNIM TRENINZIMA?

U individualnom radu vodim vas kroz proces promjene svijesti da biste lakše usvojili nove navike i razvili vještine koje su vam potrebne za ostvarenje cilja. Ne bavimo se prošlošću već se fokusiramo   na ono što je sad i na koji način iskoristiti resurse za kreiranje budućnosti kakvu želite.
Pomažem vam u otkrivanju vlastitih ciljeva, želja i talenata, kao i u prevladavanju blokada, ograničenja i strahova što je sasvim normalno i prirodno da će se javiti kad odlučimo napraviti iskorak i krenuti u avanturu promjene.

KOLIKO TRAJE PROCES INDIVIDUALNIH TRENINGA?

Da bi došlo do stvarne promjene koja će se manifestirati na fizičkom nivou potrebno je vrijeme. Preporuka je raditi individualne treninge u trajanju od najmanje šest mjeseci u razmaku od dva tjedna da biste polako usvojili nove navike. Po dogovoru može se iznimno ugovoriti i na kraće ili na duže vrijeme, jer ipak na kraju  vi određujete  kojim ćete tempom ići naprijed ka cilju.

Budite sami sebi najveći izazov!
ZA KOGA JE INDIVIDUALNI TRENING?

Za hrabre. Za one kojima je dosta “mlaćenja prazne slame” i ponavljanja istih stvari nadajući se drugačijim rezultatima. Za one kojima je dosta prosječnosti jer osjećaju i negdje duboko u sebi znaju da mogu više i bolje. Za one koji su spremni preuzeti odgovornost za svoj život i biti dosljedni u stvaranju života kakvog žele živjeti. Za one koji su spremni na promjenu koja ne garantira sigurnost poznatog,ali unosi više autentičnosti i intetrgriteta.

RAD SA MNOM

Moj način rada kreće od samog upoznavanja na uvodnom besplatnom razgovoru koji traje pola sata gdje utvrdimo da li si odgovaramo i jesmo li spremni na obostran odnos povjerenja koji je preduvjet za uspješnost procesa. Ako to sve štima, nadalje definiramo ciljeve naše suradnje i dogovaramo termine.

Sam proces se sastoji osim postavljanja pitanja koje vode ka novim spoznajama i od mnogih pomoćnih tehnika i metoda koje po potrebi koristim, a sve sa ciljem pomaka na viši nivo svijesti i promjenu percepcije odakle stvari izgledaju stvarne i za vas moguće.

Svaka je individualni susret jedan zaseban rad sa željenim ishodom, nakon čega vi radite korake koje smo dogovorili i prezentirate rezultate na slijedećem susretu.

Volim raditi s klijentima koji su motivirani i spremni raditi korake, jer samo akcija donosi rezultate.

Prijava

Pretplatite se na newsletter

Želite prvi dobiti najnovije objave na blogu i  najnovije obavijesti? Pretplatite se na newsletter

Provjerite e-mail sandučić. Poslali smo Vam potvrdu poruku u kojoj se nalazi aktivacijski link.

Kotač života

Ispunite kratak test po uputama

Na Vaš mail smo poslali kotač života.